Konsultation | Behandlinger | Typeskema | Bestillingsformular | Artikler

Oversigt over Ayurvediske behandlinger:

SHIRODHARA- Den Ultimative Meditative Oplevelse


Behandling med en varm oliestråle over panden som virker meget afslappende og regenererende. Dette er en behandlingsform, som vil give dig ro i tankerne og en meditativ oplevelse ud over det sædvanlige.

ABHYANGA:

Er en traditionel ayurvedisk varm olie massage, som ved brug af bestemte bevægelser og rytme, virker beroligende og har en harmoniserende effekt på nervesystemet og på din bestemte kropstype.

Behandlingen foregår i et opvarmet rum så du virkelig kan slappe af og spændinger løsnes.

Behandlingen starter med et varmt fodbad hvor du samtidig masseres med varm olie i hovedbund, ryg og arme. Derefter ligger du på ryggen og maven. Vi sørger hele tiden for at olien er varm og massagen er behagelig.
Fordele: massagen virker foryngende, forfriskende og meget udrensende.

Der bruges varm økologisk ayurvedisk olie fra Cosmoveda som er lavet med helt specifikke urter og krydderier som i sig selv påvirker kroppen positivt og trækker affaldstoffer ud. Vi vælger olier som påvirker afbalancerer krop og sind afhængig af om du er vata, pitta eller kapha dominerede.

MARMA TERAPI:

Marma er et sanskrit ord og betyder skjult, hemmelig, og vital.
Ifølge gamle ayurvediske skrifter er der 107 hoved marmas som bruges terapeutisk. Disse er punkter på kroppens overflade hvor livsenergi (Prana) bliver samlet. Hvert Marma punkt har en forbindelse til bestemte energikanaler og organer i kroppen.

Marma terapien virker vitaliserende og foryngende. Får træthed ud af systemet, livsenergien (Prana) til at flyde frit, og den har en dyb regenererende virkning.

HOVED-ANSIGTSMASSAGE:

Ayurvedisk hoved massage som også inbefatter nakken, ansigtet, og hovedbunden. Her arbejdes der også med Marma punkter.

Massagen fremmer bl.a. ilt-tilførsel og glukose til hjernen, afslapper nervesystemet og fjerner træthed forårsaget af mental stress og anstrengelse.

Der bruges økologisk ayurvedisk hudpleje fra Cosmoveda, enten fra Vata, Pitta, Kapha, el. Sandeltræ serierne.

SWEDANA dampbad :

Dampbad som udvider kroppens kanaler og gør det lettere at fjerne affaldsstoffer. Forbedrer cirkulation, løsner spændinger og understøtter din Detox udrensning. Pris 150 kr. i forbindelse med anden behandling

PRISER:

1 time 500 kr
2 timer 650 kr

*Ved behandlingen; Shirodhara -oliestrøm på panden; er der et tillæg ved første behandling på 75 kr. for halvanden liter olie som bruges til behandlingen. Denne olie kan genbruges cirka 5 gange til dig, men ikke til andre.

Vælg selv hvilke behandlinger du ønsker, eller lad os anbefale hvilke behandlinger vil egne sig til dit behov.

Behandlinger kan kombineres, f.eks.:

  • Abhyanga + Marma terapi
  • Hoved-Ansigtsmassage + Karna Purana,
  • Marma + ayurvedisk fodmassage

Vi bruger Cosmoveda & Pukka Herbs hudpleje produkter i vores behandlinger da de er økologiske og ayurvediske . Der bliver valgt produkter ud fra hvilken type du er og hvad der passer til dig.

For mere information om behandlingerne eller booking:
tlf. 2614 1171 e-mail

På denne side

TIP:

Få regelmæssige olie massage, spis livsfremmende økologisk mad, drik rent vand, dyrk motion, yoga og lav yoganidra (dybde afspænding).

Bestil tid nu hos Birgit:

tlf. 2614 1171 eller e-mail

Udtalelser fra klienter:

Efter behandlingerne:

"Det er en helt surrealistisk oplevelse, jeg føler mig som om jeg er i himlen" - Jeanett.

"Jeg føler mig så velsignet af at have været under dine hænder. Jeg er meget berørt og jeg har aldrig haft så fantastisk en behandling." - Eva fra Schweiz

Læs også

Håndtering af PMS ved hjælp fra Ayurveda & Yoga