Yoga | Kalender/undervisningstider | Artikler | Yoga ferie i Provence

Yoga Weekender i Sydfrankrig, Tourtour-Byen i skyerne

Kom med på en vidunderlig weekend til sydfrankrig til en lille by i skyerne. Der er smukt dernede med friske kilder, lavendel duft, figen plantager, frisk luft og masser af sol.

TourTour bliver kaldt den smukkeste by i Frankrig, og den har stadig sin gamle karakter som en lille landsby med gammelt stenværk, restaureret facader, springvand og masser af blomster. Det ligger 630 meter højt oppe og man har et fantastisk panorama-udsigt af cirka 300 km. Man kan finde mange gode restauranter i landsbyen, og kunstnere i området.

TourTour er let at komme til, kun en times kørsel fra Nice og Marsielles lufthavn, og fra Paris med den nye tgv (tog linie) som ankommer til aix-en-provence på tre timer. Draguignan, den næste store by, ligger tyve minutter fra Tourtour.

Yoga undervisning foregår hos YogaZur Centeret lige udenfor landsbyen, enten i det store åbne yoga rum, eller udenfor på yoga-centerets terasse arealer med en fantastisk udsigt over bjerglandskabet og oliventrærne.

En typisk retreat dag starter med 20 minutters meditation og halvanden times yoga undervisning. Yoga undervisning indeholder åndedrætsøvelser, solHilsen (opvarmning), asanas (fysiske stillinger), og en dyb afslapning.

Derefter er der en fælles morgenmad på Migo's: YogaZur Retreat Center. Her kan man hygge, planlægge dagen, og nyde godt af de lokale vegetariske produkter.

Du vil have dagen til at nyde og udforske området, solbade på Côte d´Azur strandene eller ved Lake ste.Croix. Der er også mulighed for vandre ture, tennis, male, skulptur, eller at sidde ved poolen med en bog og udsigt over Provence. Ved aftenstid er der igen mulighed for at nyde meditations og yoga-undervisning.

Datoer:

Ingen nye datoer, kig venligst tilbage senere.

Priserne er inkl. 4 nætters hotel ophold, 2 gange daglig yoga og meditations undervisning, velkomst reception, en vegetarisk barbeque og sund morgenmad dagligt. Alle priser er pr. person, og baseret på dobbelt værelse. Børn er også meget velkomne.

Bemærk; Transport og fly omkostningerne er ikke dækket af denne pris. Nice og Marsielles lufthavn ligger cirka en time fra Tourtour.

Fly: priser til Nice ligger ml. 1600-2500 kr. Vær hurtig med booking af fly, da Provence er et meget populært rejsemål. Det anbefales at ringe til SAS, eller Kilroy Travels 70154015


Undervisning og behandling gives af

  • Migo Manz-London/Germany
  • Diana Carey- USA/Danmark

(det er ikke alle ovenstående datoer hvor Diana er med til at give ayurvediske behandlinger. Du er velkommen til at ringe eller skrive for at høre hvilke retreats der tilbydes behandlinger.)

For nærmere info kontakt: Diana på tlf. 2720 4420 email: yoga@ayuryoga.dk

Kalender:

Yogaferie i Provence

For mere info se: www.yogazur.com

Frem | Tilbage | Home | Mail | Kontakt